Wij zetten uw huis in de verf

Onze medewerkers schilderen zorgvuldig. Het eindresultaat moet immers de verwachtigen overtreffen. Wij kiezen resoluut voor het best schildermateriaal. Wij werken met Belgische kwalitatieve leveranciers Boss Paints en Rewah.

Bekijk alle realisaties

Binnen Schilderwerken

We verzorgen schilderwerken binnen met een hoge afwerkingsgraad. Onze vakmannen en -vrouwen zijn door ons geselecteerd en verder opgeleid. Tijdens deze schilderwerken kan u gebruik blijven maken van uw keuken of living, wij ruimen elke dag alles netjes op.

Wij behandelen u en uw woning met respect. Ook daar wordt veel aandacht aan besteed.

Buiten Schilderwerken

Buitenschilderwerken vragen om specifieke aandacht. Wij bieden u het meest duurzame verfsysteem. Elke ondergrond vraagt een specifieke voorbereiding. Indien nodig vragen we bijkomend technisch advies van één van onze leveranciers. Zo bent u zeker dat het gekozen verfsysteem juist is. Een lange levensduur wordt gegarandeerd!

KLEURADVIES

Kleuradvies op maat?

We helpen je graag verder.

We werken bij Schilderstudio vaak samen met verschillende kleuradviseurs. Zo kan jij zoveel mogelijk inspiratie opdoen en je een goed beeld vormen van het eindresultaat. Zij staan je ook te woord met advies en concrete tips over kleurencombinaties, verschillende verftypes, inrichting, ...

Vraag een gratis offerte

DECORATIEVE STUCTECHNIEKEN

Breng niet alleen kleur aan maar ook structuur en sfeer. Bekijk het ruime aanbod en de veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Wij maken telkens unieke creaties als toonbeeld van ons vakmanschap. Bekijk realisaties op de website van Boss Paints en vraag ons alle info.

aqua sensa
Aqua Sensa

Laat wanden en vloeren van je badkamer, doucheruimte of wellnessruimte afwerken in een minimalistisch design dankzij Aqua Sensa. Dat is een totaaloplossing voor vloeren en wanden van natte ruimtes. We passen hiervoor een watervaste stuctechniek toe op basis van cement. Resultaat: onderhoudsvriendelijk, een naadloze afwerking en volledig waterbestendig na doorharding. Ook toepasbaar in keukens.

kalei
Kalei

Kaleien, het geeft een extra dimensie en het is een enorme meerwaarde voor de uitstraling van je woning! We kunnen de kalei afwerking voorzien in een wolkvormig en levendig effect, of we kunnen het afwerken met een (vullend) mat en mineraal uitzicht! Door de verschillende mogelijkheden van afwerking, kunnen we samen met jou kiezen welk resultaat het beste schikt voor jouw woning. Kalei verven kunnen aangebracht worden in een damp- open verfsysteem, welk is geschikt voor nageïsoleerde gevels. Je kan het ook binnen in je interieur toepassen.

limestone concrete
Limestone Concrete

Deze decoratieve techniek kan je verticaal of wolkvormig aanbrengen. Limestone concrete geeft een warme en zachte uitstraling voor je interieur. We passen hem graag toe op deurfronten van je dressing of keukenkasten om zo een unieke afwerking te verkrijgen.

calco
Calco

Neem je klant mee naar de geraffineerde schoonheid van eeuwenoude muren in mediterrane landhuizen. Met haar zachte kleurschakeringen geeft deze stucapplicatie het interieur van je klant een heel natuurlijke uitstraling. De wanden lijken echt als steen met een zweem van zuiderse charme.

tusk
Tusk

Sta je voor de uitdaging om een drukke ruimte te schilderen? Tusk blinkt uit in functionaliteit en is speciaal ontwikkeld voor publieke ruimtes. Maar ook in woonhuizen is Tusk populair. De licht gekorrelde reliëfstructuur creëert een warme, aangename sfeer. Bovendien zijn de kleurmogelijkheden onbeperkt. De eenvoudige applicatie en de snelle ingebruikname maken van Tusk een heel betaalbare oplossing. De vlotte afwasbaarheid garandeert een duurzaam en vlekkeloos resultaat. Je ziet geen strepen wanneer je er iets tegen wrijft of schuurt en daardoor zal Tusk dus ook minder snel vervuilen.

kalkverf
Kalkverf

Een van de oudste verfsoorten in ons aanbod moet wel de kalkverf zijn dat, zoals de naam al verklapt, een verf is op basis van kalk. Kalkverf geeft je mogelijkheden om te spelen met verschillende manieren om de verf aan te brengen, zoals laagdiktes, kwaststrepen en overlappingen. Bovenal geeft kalkverf een authentieke look met een natuurlijke uitstraling.

clay stuc
Clay stuc

Het meest egale en zachte effect? Dat krijg je door de Claystuc effen en zonder extra bewerkingen toe te passen. De beweging van het stucmes voegt een subtiele, artisanale toets toe aan de natuurlijke uitstraling van deze techniek.

Gratis AANVRAAG

Ontvang jouw gedetaileerde offerte.

U wenst een vrijblijvende offerte voor uw schilderwerken? Neem contact met ons op. Wij maken een eerste afspraak om de werken te overlopen en alles op te meten. Dan krijgt u nadien een offerte op maat en geven wij je de nodige uitleg van hoe alles in zijn werk gaat. Als u met ons gaat samenwerken worden de werken gepland en u heeft dan ook recht op een professioneel kleuradvies , door ons aangeboden. Als de werken klaar zijn hopen wij 1 ding. U vertelt het voort aan uw famillie en vrienden.

Wij schilderen woningen en kantoren in de provincie Antwerpen. Wij voeren vooral schilderwerken uit in Kontich, Edegem, Mortsel, Boom, Boechout, Hove, Lint, Borsbeek, Aartselaar, Lier, Duffel, Hemiksem, Rumst, Schelle, Willebroek, Waver en Ranst.

© 2020 Schilderstudio

All Rights Reserved

Designed and Developed by Orange Orca