Realisaties

Schilderwerken burgerwoning uit 1900 te Antwerpen

Gelegen te Antwerpen-Zuid, renoveren we deze sterk verouderde en onderkomen burgerwoning uit 1900. De dieper gelegen kelderverdieping en tuin wordt volledig opengewerkt en omgevormd tot een heldere en open leefruimte. De vide naar de bovengelegen eetruimte en keuken versterkt het opengewerkte en ruimtelijke geheel. Op de twee hoger gelegen verdiepingen worden drie nieuwe slaapkamers en een ruime badkamer uitgewerkt met behoud van de authentieke elementen.

  • Schilderwerken burgerwoning uit 1900 te Antwerpen - Schilderstudio Antwerpen
  • Schilderwerken burgerwoning uit 1900 te Antwerpen - Schilderstudio Antwerpen
  • Schilderwerken burgerwoning uit 1900 te Antwerpen - Schilderstudio Antwerpen
  • Schilderwerken burgerwoning uit 1900 te Antwerpen - Schilderstudio Antwerpen
  • Schilderwerken burgerwoning uit 1900 te Antwerpen - Schilderstudio Antwerpen
  • Schilderwerken burgerwoning uit 1900 te Antwerpen - Schilderstudio Antwerpen