Schilderstudio - Jeroen en Bjorn

Nieuws

Welkom bij Schilderstudio!

2017 effent het pad voor de start van een nieuwe wending voor Jeroen en Bjorn, twee vakschilders met samen meer dan 25 jaar ervaring en vakmanschap. Schilderstudio werd opgericht en staat ondertussen op eigen benen, met een splinternieuwe website en een team dat staat te popelen om jouw projecten waar te maken.

De volledige service

Met het succes van hun gezamenlijke bedrijf Straalstudio, besefte ze allebei om naar een hogere versnelling te schakelen. Met Schilderstudio heb je meer dan alleen een afgewerkt project.

Jeroen en Bjorn streven naar projecten die tot in het kleinste detail afgewerkt zijn, met de hoogste kwaliteit in verfmateriaal en het gebruik van de laatste schildertechnieken. De klant staat hier 200% centraal en dat willen zij ook zo houden. Schilderstudio biedt ook een persoonlijke service voor vragen, advies, uitleg over bepaalde projecten. Daarom wordt er ook regelmatig samengewerkt met verf- en interieuradviseurs.

Met Schilderstudio heb je één plaats voor al jouw schilder- en interieurwerken.

Om de service compleet te maken, voorziet Schilderstudio ook de mogelijkheid om buiten schilderwerken allerlei andere interieurwerken aan te bieden voor de klant. Zo is er één plaats om een heel project mee te realiseren.

Blijf op de hoogte

Met een fraaie, kersverse website willen Jeroen en Bjorn ook op online vlak hun stempel zetten. Je kan er realisaties bekijken en je laten inspireren, tips en nieuws lezen op onze nieuwspagina, en informatie vinden over alles wat te maken heeft met schilder- en interieurwerken.

Volg Schilderstudio ook zeker op Facebook, en blijf op de hoogte van onze laatste projecten en nieuws.

Deel dit nieuwsbericht