Schilderstudio - Hoeve benadrukt haar karakter met schilderwerken in woonkamer

Nieuws

Hoeve benadrukt haar karakter met schilderwerken in woonkamer

Elk project wordt door Schilderstudio met oog voor detail verzorgd, en dat is bij dit project niet anders. Combineer dit met de typische stijl en karakter van een oudere hoeve en je krijgt dit fantastische resultaat.

Schilderstudio - Hoeve benadrukt haar karakter met schilderwerken in woonkamer

Schilderwerken woonkamer

De gehele woonkamer werd van kop tot teen geschilderd, met het de mooie open haard als kers op de taart. Deze werd afgewerkt met kaleiverf, een speciale schildertechniek die ervoor zorgt dat de structuur waarop je schildert - in dit geval een bakstenen muur - bewaart blijft. Bovendien creƫert het een modern, maar authentiek effect. Kortom, de woonkamer kreeg een strakke look, maar het karakter en de stijl van de hoeve kwamen hier nog beter tot zijn recht.

Opfrissing balken en meubels

Ook bij dit project schakelden we zusterbedrijf Straalstudio in. De combinatie van het stralen van meubels en de oude balken en de schilderwerken maakte dit project alleen maar kwaliteitsvoller, en vooral ook een tevreden klant.

Kwaliteitsvolle projecten

Schilderstudio zorgt voor kwaliteit in jouw project, zoals met dit project weer is bewezen. Het volledige project staat ook met meer foto's op onze website.

Bekijk meer foto's van dit project

 

Deel dit nieuwsbericht